Niinmun tarina

Silent beauty from the finnish archipelago

Niinmun on vuonna 2016 perustettu vastuullinen, suomalainen vaatebrändi aikuisille naisille. Niinmun on omistautunut luonnonmukaisen ja karsitun estetiikan sekä elämäntyylin vaalimiselle.

Niinmun on syntynyt kotiseudullani Turun saaristossa Korppoossa, yhden pellavamekon ympärille, jonka tein ystäväni Roosa Nauha-keräykseen.

Missiomme on tehdä pitkäikäisiä, käytännöllisiä karsittuja, hyvin suunniteltuja ja kohtuuhintaisia vaatteita.

Niinmun-brändin värimaailma ja uniikki muotokieli ovat toimiva yhdistelmä skandinaavista muotia yhdistettynä saariston rennon verkkaiseen elämäntyyliin.

"Pyrin saamaan saariston karun kauniin luonnon ja ajattoman arjen tunnelman mallistoihimme.

Laadukkaat materiaalit, harkittu design, viimeistellyt yksityiskohdat, saaristosta poimitut maanläheiset toisiinsa yhdistyvät värit sekä tinkimätön käyttömukavuus ovat aina suunnitteluni lähtökohtana. Saaristolainen elämänmeno on arjen ylellisyyttä, jossa on läsnä rentous ja tilan tunne, joka antaa meille mahdollisuuden olla oma aito itsemme. 

Meille niinmun on enemmän lifestyle- kuin muotibrändi. Tavoitteemme on suunnitella vaatteisiimme kauneutta, arjen käytännöllisiä ratkaisuja, karsittua estetiikkaa ja välittämistä luonnosta, itsestämme sekä muista ihmisistä. Olemme onnistuneita, kun saamme asiakkaamme edes himpun tuntemaan samoin. Konkreettisena osoituksena lahjoitamme osan liikevaihdostamme saaristomme suojeluun."

- Virpi Kostiainen, perustaja ja suunnittelija

ÄITI JA TYTÄR

Niinmunin johdossa toimii tehokas äiti-tytär-kaksikko, Virpi ja Hilma. 

Intohimomme luoda ajatonta muotia, joka kestää aikaa ja käyttöä äidiltä tyttärelle.

Virpin suuri unelma oli, että jonain päivänä Hilma olisi osa Niinmun-perhettä ja tänä päivänä Hilma vastaakin niinmunin verkkokaupasta sekä markkinoinnista.

Tämän kaksikon  ainutlaatuinen yhteishenki ohjaa Niinmun-brändin arvoja ja tavoitteita, jotka näkyvät niin malliston muotokielelessä kuin arvomaailmassakin.

Hilmalla ja Virpillä on luottamus ja kunnioitus molempien erityisosaamiseen ja ammattitaitoon  ja se tekee yhteistyön ihanan helpoksi.